Dimecres, 19 De Setembre De 2018
Plaça del Tornall, 1, Rialp - 25594
Telèfon: (+34)973620365 Fax: (+34)973620308

Novetats

16/09/2017

Guillem Cabrera i Ruth Guillem brillen en l’exigent Trail de la Rialp Matxicots


Foto

En un circuit renovat i molt alpí, els corredors s’han enfrontat a 57 km i 4.800 metres de desnivell positiu. Àlex Colomina i Lola Brusau són els líders momentanis de la Combinada, a l’espera de l’etapa final de demà.

La Rialp Matxicots daquest cap de setmana presentava molts al·licients per ser una edició per recordar. Els canvis en les distàncies i en els recorreguts i unes previsions meteorològiques que no eren precisament favorables ja anunciaven lespectacle que hem presenciat. 

Afortunadament, i per alegria de participants i organitzadors, el temps ha acompanyat en una primera etapa on els corredors havien de completar 57 km i 4.800 metres de desnivell positiu. Ho han fet, això sí, amb molts kilòmetres a gran altitud plegats de neu i gebre. Trams tècnicament complicats que no han impedit que Guillem Cabrera i Ruth Guillem hagin a

conseguit la victòria en categoria masculina i femenina, respectivament.

 El corredor de Gironella sha mostrat molt sòlid durant la cursa i ha aprofitat la seva rapidesa en els descensos per consolidar la primera posició en un temps de 8h 10. Un triomf ampli respecte als seus immediats perseguidors, Xavier Edo (9h 16) y Josep Barau (9h 19).

Per la seva part, la barcelonina Ruth Guillem sha mostrat intractable firmant una victòria en 10h 48.

Tot i això, els més ràpids en creuar la línia darribada de la Plaça de les Escoles, a Rialp, han estat uns altres. I és que el nivell dels corredors que participen en la Combinada és altíssim. 

Les muntanyes del Pallars Sobirà han estat testimonis duna espectacular guerra entre diversos corredors que sha mantingut una vintena de kilòmetres. Han estat els llargs i tècnics descensos de Montsent de Pallars i Montorroio els que ha aprofitat Àle

x Colomina per agafar distància i encarar la victòria amb un temps de 7h 43. Per darrere, Ignasi Riuró i Thomas Galpin han completat el podi.

En fèmines, la més ràpida daquesta Combinada ha estat Lola Brusau, en 10h 31. Tot apunta, doncs, que demà tornarem a viure una altra fantàstica jornada amb una segona etapa de 23 km i 1.350 metres de desnivell positiu que decidirà els primers classificats de la Combinada.Xarxes socials
Destacats
IWS

Mapa Web