Dimecres, 2 De Desembre De 2020
Plaça del Tornall, 1, Rialp - 25594
Telèfon: (+34)973620365 Fax: (+34)973620308

Novetats

28/10/2020

Baqueira PASS 2020-2021 a una tarifa especial


Foto

Els descomptes s'apliquen realment als veïns residents, és a dir, aquells que resideixen en el Pallars Sobirà de manera habitual i permanent, i treballen o tenen el seu mitjà de vida efectivament al Pallars Sobirà.

Benvolgut veïnat,

Us informem que que l'estació d'esquí de Baqueira/Beret  per tal de facilitar la pràctica dels esports d'hivern als veïns dels pobles del Pallars Sobirà, posa a la disposició dels residents habituals dels seus municipis que així ho sol·licitin, la recàrrega Baqueira PASS 2020-2021 a una tarifa especial.

En l'actual escenari sanitari prioritzem la tramitació virtual de les sol·licituds.

Adjuntem la documentació que ha d'acompanyar a la sol·licitud i la tramitació que es seguirà per a donar-hi curs, totalment online.

Sent com és requisit essencial per a la sol·licitud d'aquesta mena de tarifa la residència efectiva i continuada en els nuclis del Pallars Sobirà, i no el simple empadronament. La proliferació de segones residències juntament amb el substancial descompte en el preu de la tarifa "Resident Pallars Sobirà", poden donar lloc a situacions abusives, fet que ens obliga a extremar tant els controls de verificació de l'efectiu compliment dels requisits exigits per a l'obtenció d'aquesta tarifa, com del degut ús en les pistes únicament pels seus titulars, tot això per a garantir que els descomptes s'apliquen realment als veïns residents, és a dir, aquells que resideixen en el Pallars Sobirà de manera habitual i permanent, i treballen o tenen el seu mitjà de vida efectivament al Pallars Sobirà.

Per tot això, Baqueira Beret es reserva el dret de sol·licitar aquella documentació complementària a la inclosa en l'Annex, que consideri oportuna per tal d'acreditar de manera indubtable aquesta residència efectiva, podent rebutjar aquelles sol·licituds que al seu propi criteri consideri que no acrediten aquest fet.

Documentació:

Condicions

Documentació a adjuntar + annex

Accés pàgina per omplir formulari

Correu electrònic forfaits@baqueira.esXarxes socials
Destacats
IWS

Mapa Web