Dijous, 27 De Febrer De 2020
Plaça del Tornall, 1, Rialp - 25594
Telèfon: (+34)973620365 Fax: (+34)973620308

Regidories

08/08/2015

Regidoria de Ramaderia, Relacions amb els nuclis i Mobilitat


Foto

David Roqué

droque1971@gmail.com

Regidor de Ramaderia, Relacions amb els nuclis i Mobilitat


En els mesos anteriors a les últimes eleccions municipals 2015, quan el nostre alcalde, preparava la seva nova llista i m'oferia la possibilitat d'incloure-m'hi, em va posar en un repte que no esperava. Després d'escoltar-lo li feia veure que al municipi, potser hi havia veïns més preparats i amb més temps per dedicar-se a una tasca de tanta responsabilitat. Per altra banda, veia que en els anys que tinc, sempre vivint al nostre municipi, potser era l'hora de fer un pas endavant i mirar d'aportar totes aquelles inquietuds, propostes i suggeriments que en tantes xerrades, tertúlies i reunions de veïns he participat. I és per això que prenc aquest repte amb molta força i il·lusió, per fer sentir la vostra veu on calgui.

Ramaderia: A les companyes i companys ramaders, per mi principal motor de la comarca, vertebradors dels impressionants paisatges al voltant dels nostres nuclis, massa vegades poc valorats, pensa molta gent que ens visita, que aquest paisatge es manté per si sol. Per això, hem de vetllar per fer-nos sentir i no caure en l'anonimat. Hem de fer entre tots, que ens puguem sentir orgullosos del paper que desenvolupem i així transmetre aquest sentiment d'estima envers la terra als nostres fills i que es pugui continuar transmetent com van fer els nostres avantpassats.

Relacions nuclis: En aquest cas, crec que tinc prou coneixement de les problemàtiques que comporta la vida diària en els nostres nuclis. Voldria fer un incís, per felicitar la tasca feta en els darrers anys, crec que es poden millorar detalls i per això, us demano opinions, però no ens hem quedat enrere respecte als altres nuclis del Pallars.

Mobilitat: Procurarem millorar serveis relacionats amb transport de viatgers, amb trobades amb els professionals del sector i escoltant opinions dels usuaris. També estarem oberts a millorar i anar posant al dia la mobilitat dels nostres carrers, tant pel que fa a vianants com a vehicles.

És per tot això que em teniu a la vostra disposició, per expressar qualsevol inquietud o suggeriment, sempre crec, amb to crític però amb positiu i així entre tots farem que ens sentim orgullosos del nostre municipi.

David Roqué
Xarxes socials
Destacats
IWS

Mapa Web