al contingut a la navegació Informació de contacte

Notícies

3r concurs de microcontes

L’Ajuntament de Rialp, de la iniciativa de la Sra. Maria Lozoya, regidora de Benestar Social i Salut Pública, i del Sr. Francesc Virós, regidor de Turisme, Cultura i Entitats, convoquen el “3r Concurs de Microcontes” pel Dia Internacional de les Dones o Dia de la Dona Treballadora que se celebra el 8 de març, reconegut per l'Organització de les Nacions Unides (l'ONU). La finalitat del concurs és fomentar la creació literària i la lectura.

ALERTA SOBRE PRODUCTES COSMÈTICS

Des de la Direcció General d’Ordenació i Regulació Sanitària del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya us fem arribar l'alerta sobre els següents productes cosmètics atès que el seu ús pot suposar un risc per a la salut dels consumidors

Accessibilitat als espais d'atenció a la ciutadania

Benvolgut veïnat, Us fem saber que durant aquest any 2023, i en el marc de les subvencions del Departament de Drets Socials en el marc del Pla de recuperació, transformació i resiliència, finançat per la Unió Europea, Next Generation EU per a l'impuls i foment de l'accessibilitat als espais d'atenció a la ciutadania dels ens locals de Catalunya, s’han realitzat Actuacions d’Impuls i accessibilitat a la casa de la Vila, al hotel d’entitat i de millora de l’accessibilitat a la web del Ajuntament.