al contingut a la navegació Informació de contacte

Notícies

3r concurs de microcontes

L’Ajuntament de Rialp, de la iniciativa de la Sra. Maria Lozoya, regidora de Benestar Social i Salut Pública, i del Sr. Francesc Virós, regidor de Turisme, Cultura i Entitats, convoquen el “3r Concurs de Microcontes” pel Dia Internacional de les Dones o Dia de la Dona Treballadora que se celebra el 8 de març, reconegut per l'Organització de les Nacions Unides (l'ONU). La finalitat del concurs és fomentar la creació literària i la lectura.

ALERTA SOBRE PRODUCTES COSMÈTICS

Des de la Direcció General d’Ordenació i Regulació Sanitària del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya us fem arribar l'alerta sobre els següents productes cosmètics atès que el seu ús pot suposar un risc per a la salut dels consumidors

Accessibilitat als espais d'atenció a la ciutadania

Benvolgut veïnat, Us fem saber que durant aquest any 2023, i en el marc de les subvencions del Departament de Drets Socials en el marc del Pla de recuperació, transformació i resiliència, finançat per la Unió Europea, Next Generation EU per a l'impuls i foment de l'accessibilitat als espais d'atenció a la ciutadania dels ens locals de Catalunya, s’han realitzat Actuacions d’Impuls i accessibilitat a la casa de la Vila, al hotel d’entitat i de millora de l’accessibilitat a la web del Ajuntament.

Presentació de la gimcana "La desició d'en Matxicot" pel poble de Rialp.

📢 PRESENTACIÓ de la GIMCANA "La decisió d'en Matxicot" pel poble de Rialp. A càrrec de l'alcalde de Rialp, Gerard Sabarich; del regidor de Turisme i Promoció Econòmica, Josep Taribó i del creador de la gimcana, LLuís Montornès; i a continuació ❗totes les famílies iniciarem la gimcana pel poble i en acabar ens espera un refrigeri al "salón" de la plaça de les Escoles (plaça de Dalt). 📆 El dissabte 15 de juliol a les 10 h 📍Plafó informatiu de la gimcana, ubicat al costat del pont del barranc de Sant Antoni (costat de la màquina llevaneus) ❗❗Imprescindible portar un telèfon mòbil amb lector de QR Animeu-vos-hi 🤩!

L’Ajuntament de Rialp ha finalitzat el desenvolupament del Pla d’activitats culturals de l’any 2022

“L’Ajuntament de Rialp ha finalitzat el desenvolupament del Pla d’activitats culturals de l’any 2022, que s’ha pogut desenvolupar amb un gran èxit Aquest any hem comptat amb diverses activitats musicals, per la Jornada LGTBIQ, per Matxicots, per carnestoltes, així com l’actuació infantil “De Viatge” i el concert “Bona Nit Guillivert”. Totes les activitats esmentades s’han inclòs i han rebut la col·laboració de l’Institut d’Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida dins el Pla Econòmic per a Ens Locals en l’àmbit de la Cultura de l’Institut d’Estudis Ilerdencs de Lleida per a 2022”