al contingut a la navegació Informació de contacte

Alcaldia

Salutació de l'Alcalde de Rialp

Gerard Sabarich Fernàndez-Coto.

Benvolguts a la web municipal de Rialp,

Que la informació del nostre municipi arribi de forma immediata, clara i transparent a tots vosaltres és un dels objectius que treballem des d'aquest Ajuntament i aprofitem la finestra que ens proporcionen les xarxes socials per acomplir aquest propòsit.

Agilitat, fluïdesa, transparència, no són solament paraules, per a nosaltres és una prioritat que la informació relativa als ajuts, informació turística, social o senzillament institucional sen tingui coneixement gairebé dimmediat, els fluxos informatius dins la web és succeeixen de forma continuada procurant que la seva renovació i actualització sigui constant.

Us ofereixo la web municipal com a vehicle de cohesió informativa entre tot el veïnat , visiteu-la, cerqueu-ne resultats , entreu i aprofundiu en el municipi de Rialp gràcies a la web i encomaneu-vos de la nostra il·lusió, no us decebrem !

Salutacions molt cordials, gràcies per visitar la web de Rialp i els seus enllaços i resto a la vostra disposició per a rebre els suggeriments o millores que considereu.

Cordialment,

Gerard Sabarich Fernàndez-Coto

Alcalde de Rialp

alcaldiarialp@gmail.com

Biografia

Nascut a Rialp l'any 1980. És llicenciat en Dret, per la Universitat de Navarra.

Alcalde de Rialp des de juny de 2007. Des de lany 2008 també és diputat a la Diputació de Lleida amb la responsabilitat de la Vicepresidència del Patronat de Turisme de les Terres de Lleida.

Des de juliol de 2007 és president del Consorci de lEscola de Música i Dansa del Pallars.

En la present legislatura és vicepresident tercer de la Diputació de Lleida i segueix ostentant la vicepresidència del Patronat de Turisme de les Terres de Lleida.

Com advocat ha treballat en lempresa privada amb una promotora constructora.

Membre de vàries entitats culturals, esportives i solidàries, principalment de Rialp i Lleida; li agrada buscar temps per passar-lo amb la família i els amics; pel que fa a activitats com son el cinema, la música, el teatre i la lectura ho practica amb menys freqüència de la que voldria i en relació als esports és afeccionat al futbol i al tennis.