al contingut a la navegació Informació de contacte

Llar d'infants els Matxicots

A la nostra llar acollim i acompanyem infants en el seu desenvolupament des de les 16 setmanes fins els 3 anys.

L’equip educatiu donem molta importància a un correcte desenvolupament motriu ja que aquest està estretament lligat a l’aparició espontània de la parla, a un correcte desenvolupament cognitiu, a l’adquisició d’un bon nivell d’atenció, a un bon processament visual, a una bona coordinació entre mà i ull....Tot i que aquest desenvolupament és quelcom natural, necessita de certes condicions ambientals perquè es pugui donar.

La nostra intervenció és la d’organitzadores dels ambients d’aprenentatge i va adreçada a facilitar que l’infant pugui desenvolupar les seves capacitats, afavorir una conducta progressivament autònoma respectant l’evolució individual de cada infant acompanyant-lo emocionalment en les seves primeres relacions socials.

Tot el material, mobiliari, joguines, que es troba a l’abast de l’infant ha estat seleccionat, reflexionat i interrelacionat amb el objectius que s’han programat prèviament.

4. Espais (1).jpg1. Espais (1).jpg

2. Espais (1).jpg3. Espais (1).jpg5. Espais (1).jpg

Les activitats educatives a la llar d’infants comencen des del moment en què el nen o la nena entra al centre: saludar als companys i educadores, cantar, escoltar un conte, enfilar-se a un mòdul, jugar amb la sorra, saber esperar el seu torn, respectar als altres, rentar-se les mans, intentar menjar sol, descobrir el seu cos...

6. Textures (1).jpg8. Ens descobrim.jpg9. Primavera (1).jpg13. Ombres.jpg14. Rampes.jpg15. Classifico (1).jpg21. Experiències tactils (1).jpg22. Experiències tactils (1).jpg23. Mandales (1).jpg26. Grimpem (1).jpg7. Colors.jpg12. Art efímer (1).jpg20. Flors i llum.jpeg24. Jocs compartits (1).jpg28. L'acordió.jpg25. A córrer (1).jpg29. La guitarra.JPG27. L'hort.jpg30. Col.laborem (1).jpg32. Xocolata.jpg33. Troballes (1).jpg34. De pesca.jpg35. D'excursió (1).jpg